Командир взводу ППО на Одещині постане перед судом: в чому його звинувачують

Військовий з Одещини може потрапити за ґрати на 8 років

Перед судом постане командир взводу однієї з військових частин протиповітряної оборони в Одеській області. Закінчене досудове розслідування виявило, що під час російської агресії він здійснив продаж понад 20 тонн дизельного пального, необхідного для військових потреб. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Згідно з обвинуваченням, військовослужбовець, відповідаючи за отримання та розподіл пального, призначеного для внутрішніх потреб підрозділу, продав частину пального, призначеного для військового використання. Внаслідок цього держава зазнала збитків, що перевищили 1,4 мільйона гривень. Зараз підсудний вже відшкодував усю зазначену суму в повному обсязі.

Яке покарання чекає на військового

Командир взводу обвинувачується у недбалому ставленні до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Гучні справи ДБР

Детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця

ДБР завершило розслідування щодо трьох правоохоронців. Вони підозрюються в організації схеми хабарництва від наркоторговців. Незаконну схему призначення "відкупних" влаштували троє чинних та один колишній правоохоронець.

Державне бюро розслідувань розпочало розслідування інциденту, пов'язаного з насильницькими діями військових та правоохоронців під час вручення повістки чоловіку в Одесі. Дії ТЦК потрапили на відеозапис.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися