На Одещині випадкові перехожі виявили тіло військовослужбовця: подробиці

На місці злочину вже працює слідчо-оперативна група поліції

Сьогодні, восьмого березня, в Подільську Одеської області випадкові перехожі виявили тіло військовослужбовця приблизно о сьомій годині ранку на проспекті Шевченка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, працівники Подільської окружної прокуратури, інші оперативні служби.подільські поліцейські розслідують обставини загибелі військовослужбовця. Встановлюються всі обставини події, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на викриття особи, яка може бути причетною до вказаного кримінального правопорушення, – йдеться в повідомленні.

Відомості про цей випадок вже увійшли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що стосується умисного вбивства.

Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися