В Одесі чоловік побив водія трамвая: подробиці

Поліція оголосила підозру чоловіку за напад на кермувальницю трамвая

Чоловіку, який напав на кермувальницю трамвая та спричинив матеріальні збитки, оголосили підозру у хуліганстві. За його дії йому загрожує до семи років ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився наприкінці лютого на вулиці Преображенській, коли нетверезий чоловік почав провокувати конфлікти в салоні рухомого трамвая. Після виходу на зупинку він вийшов на вулицю та пошкодив транспорт.  Чоловік розбив вікно дверцят і дзеркало заднього виду транспорту, завдавши комунальному підприємству збитки на суму майже 4000 гривень.Коли водій трамвая вийшла зупинити хулігана він напав на кермувальницю, нанісши їй тілесні ушкодження та використавши перцевий балончик.

Постраждала отримала медичну допомогу, а експертна оцінка підтвердила легкі тілесні ушкодження.

Поліція розпочала кримінальне провадження та після зібрання достатніх доказів повідомила фігуранту про підозру за статтею про хуліганство.

Це правопорушення карається  позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває, – розповів начальник слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Павло Гавришко.

Нагадаємо, вандали пошкодили чотири лампи освітлення та залишили надписи на стінах підземного переходу. Так, під час планового огляду працівники КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” виявили акт вандалізму в підземному переході, розташованому за адресою: вул. Дальницька, 58

Крім того, поліцейські Роздільнянського району направили до суду матеріали стосовно двох молодиків, які вчинили крадіжку та акти хуліганства на Алеї Слави в місті Роздільна. Обом загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися