Озброєний грабіж в Одесі: злочинці погрожували пістолетом

В Одесі поліцейські викрили у розбійному нападі двох чоловіків

В Одесі поліцейські затримали двох осіб, які вчинили розбійний напад на мешканця міста, загрожуючи йому пістолетом. Зловмисникам, раніше вже судимим за майнові злочини, повідомлено про підозру. Відповідно до закону, їм загрожує до 15 років ув’язнення і конфіскація майна. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, зловмисники відіграли роль сусідів потерпілого і позвали його, стверджуючи, що квартира затоплюється. Коли чоловік відчинив двері, вони відразу ввірвалися всередину, побили його, а потім погрожуючи пістолетом, вимагали гроші. Не діставши бажаного, вони заштовхали потерпілого в автомобіль і забрали його до ломбарду, де вимагали віддати свій смартфон та гроші.

На щастя, потерпілому вдалося надіслати смс-повідомлення родичці, яка своєю чергою повідомила правоохоронців. Протягом години поліцейські встановили місцеперебування зловмисників і затримали їх поруч з одним із ломбардів. Під час огляду автомобіля, в якому вони пересувалися, правоохоронці виявили пістолет, який був направлений на експертизу.

Співробітники поліції повідомили обом фігурантам про підозру за численними статтями Кримінального кодексу України, включаючи розбійний напад з погрозою застосування насильства. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також поліцейські Одеського району успішно затримали жителя іншої області, підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства свого орендодавця в Одесі. Зловмисник завдав понад 20 ножових поранень та втік до столиці. 

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися