Pfizer знову доступний: де в Одесі вакцинуватися на вихідних

Всього для одеситів працюватиме десять центрів вакцинації вихідного дня

11 і 12 вересня всі бажаючих одесити зможуть отримати свою щеплення проти COVID-19. Для цього в місті буде працювати відразу десять пунктів вакцинації. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Новини Лайв Одеса", після невеликої перерви в регіоні знову став доступним препарат Pfizer не тільки для ревакцинації, але і для першої дози.

Імунізація проти коронавірусної хвороби проводитиметься одеськими медиками за адресами:

• провулок Семафорний, 4 (ТЦ Fontan Sky);

• вулиця Толбухіна, 135 (ТЦ "Мегадом", корпус "Космос", 3 поверх);

• вулиця Болгарська, 38 (КДЦ МКЛ №1);

• площа Дерев’янка, 1 (видавництво "Чорномор'я");

• вулиця Левітана, 62 (КДЦ №20);

• Фонтанська дорога, 30/32 (ЦПМСП №3);

• парк Горького (вхід з боку вулиці Героїв Крут);

• вулиця Семена Палія, 125-Б (ТЦ DEPOt, 2 поверх);

• вулиця Академіка Гаркавого, 2 (КНП №10).

Десята "точка", де вдасться вакцинуватися, — це міжнародний аеропорт "Одеса".

Крім вже згаданої Pfizer, також бажаючі зможуть зробити щеплення препаратами AstraZeneca або CoronaVac. Для отримання другої дози також є ще і вакцина Moderna.

Повідомляється, що графік роботи центрів вакцинації вихідного дня буде стандартним. Свою роботу вони почнуть о 9 ранку, а закінчать о 6 вечора.

Не забувайте мати при собі паспорт, ІПН і обов'язково мобільний телефон. Також пам'ятайте, що у вас запитають, чи маєте ви договір з сімейним лікарем (його наявність прискорить вам процес отримання вакцини).

Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що коронавірусне захворювання продовжує вперто наполягати на тому, що Україна входить до періоду наступного великого спалаху пандемії. Принаймні, про це свідчить статистика, чиї цифри невблаганно повзуть вгору. Одеська же область залишається в п'ятірці регіонів-лідерів за кількістю хворих. Скільки одеситів захворіло за минулу добу, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що що перехід України в "жовту" карантинну зону відклали як мінімум на тиждень. Однак він все одно неминучий, тому слід знати, які обмеження чекають жителів Одеської області під час зміни карантинного зонування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися