Одеські каратистки забрали "золото" і "бронзу" на турнірі в Японії

Відбувся 20-й фінал Прем’єр-ліги: 15 перемога!

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала золоту медаль в категорії “до 55 кг” на етапі Прем’єрі-ліги в Фукуоці. Про це повідомили в Одеській федерації карате. 

“У фіналі вона розгромила господарку змагань Шорі Накамура (10:2), хоча за хвилину до завершення рахунок був рівним (1:1)”, — розповіли на сторінці організації.


Триразова чемпіонка Європи родом із Чорноморська Аніта Серьогіна забрала “бронзу”. Для Аніти це 14-а медаль (6-2-6) на турнірах Прем’єр-ліги. Всього в колекції Аніти 34 нагороди (11-9-14) на великих міжнародних змаганнях.


Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали, що 6 червня Еліна Світоліна та Аріна Сабаленко визначили, кому дістанеться щасливий квиток до півфіналу Ролан Гаррос-2023. На жаль, українська тенісистка припиняє свій переможний шлях у Парижі. У чвертьфіналі одеситка програла одразу у двух сетах - 4:6, 4:6. Варто зазначити, що Соболенко посідає друге місце у світовому рейтингу, Світоліна - 192-те. Протягом матчу Світоліна виконала три подачі навиліт, припустилася чотирьох подвійних помилок, який тривав 1 годину 38 хвилин. Деякі спортсмени пояснюють таку халатність української тенісистки з новинами у рідній Україні.


Також, нагадаємо, що у п'ятницю, група музикантів Junket прибула до Одеси з метою провести благодійний концерт, спрямований на збір коштів для постраждалих мешканців Херсонщини. Втім, тільки но прибувши до залізничного вокзалу хлопців зустріли люди у військовій формі… Як все відбувалось та де наразі музиканти, розповів на своїй сторінці у фейсбук учасник гурту Дмитро Сазонов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися