Одесит завоював "золото" Європейських ігор з тайського боксу

На рахунку збірної України 27 нагород на цьогорічних Європейських іграх

Чемпіон Всесвітніх ігор-2022, багаторазовий чемпіон світу одесит  Ігор Любченко завоював золоту медаль Європейських ігор-2023 з таїландського боксу муей тай. У фіналі змагань у ваговій категорії до 67 кг українець зустрівся з господарем турніру - поляком Оскаром Сігертом.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Одноголосним рішенням суддів (30:27) переможцем визнаний Ігор Любченко. Підготували спортсмена до змагань тренери Павло Євтушенко та Ганна Євтушенко.

Відзначимо, що Любченко не єдиний українець, який дістався до фіналу Європейських ігор у муай тай. Сьогодні свої бої за золото також проведуть Олександр Єфименко (до 71 кг), Ігор Скуріхін (до 81 кг) та Олег Приймачов (до 91 кг). Раніше бронзові нагороди у тайському боксі на Європейських іграх здобули Владислав Микитась та Анастасія Михайленко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 21-річний легкоатлет із Чорноморська Владислав Шепелєв здобув бронзову медаль на Європейських іграх - 2023. Цьогоріч змаганні проходять у Польщі. Владислав зумів стрибнути на 16,67 м у змаганнях 2-го дивізіону. Таким чином, спортсмен поступився лише італійцю.

Також одеські спортсмени Ірина Маловічко і Микола Мільчев посіли 4-е місце у змаганнях зі стендової стрільби в рамках ІІІ Європейських ігор.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися