Одеський боксер — чемпіон Європи: подробиці

У фіналі одесит переміг представника Великої Британії по очках

У румунському місті Плоєшті відбувся чемпіонат Європи з боксу серед юніорів. Одесу на цьому турнірі представляв спортсмен Олександр Слесарєв. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Олександр змагався у категорії до 80 кілограмів. Він успішно пройшов всі етапи та вийшов до фіналу змагань. У фінальному поєдинку одеський боксер зустрівся з представником Великої Британії Лео Атанга. У напруженому поєдинку український спортсмен зумів здобути перемогу по очках 3:2, там сами принісши золоту медаль для Одеси та України.

Підготували Олександра Слесарєва до чемпіонату Європи тренери Азер Мустафаєв та Нуреддін Алібейлі. Ця перемога стала вже другою медаллю Олександра на чемпіонатах Європи. У 2021 році він став бронзовим призером чемпіонату Європи серед юнаків у ваговій категорії до 80 кг.

picture
Нагадаємо, що перша ракетка України
Еліна Світоліна виграла свій перший матч на турнірі у Вашингтоні. Вона у двох сетах перемогла білоруську тенісистку Вікторію Азаренко.

Також зазначимо, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися