15-річний одесит виграв золоту медаль на міжнародному турнірі з карате

Всього українці вибороли 23 нагороди

Одеса-мама може пишатися своїми жителями. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської", 15-річному одеситу Станіславу Нікуліну вдалося здобути "золото" на міжнародному турнірі KARATE WKF YOUTH LEGUE.

Змагання проходили в турецькому Стамбулі. Станіслав Нікулін є представником клубу "Тигреня".

За час змагань юний спортсмен провів п'ять боїв. Йому вдалося зустрітися і перемогти володаря бронзової медалі чемпіонату Європи, чеха Томаса Нечубу. У фіналі ж Нікулін і зовсім зміг стати кращим за діючого європейського чемпіона Сулеймана Айдемірова (Туреччина).

Слід зазначити, що одесит став не єдиним українським чемпіоном. Всього національній команді вдалося роздобути 23 нагороди різного "калібру". У загальній скарбничці спортсменів із України 11 бронзових медалей, п'ять срібних і сім золотих.

До слова, перш ніж здобути перемогу на змаганнях в Стамбулі, Станіславу Нікуліну вдалося ще й виграти золото на KARATE1 YOUTH LEAGUE — LIMASSOL 2021.

Вітаємо юного одесита з черговою підкореною вершиною і бажаємо не зупинятися на досягнутому.

А раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що тріумфальну ходу України на Паралімпійських іграх-2020 року, які приймало японське Токіо, значно підтримали одесити. Так, наприклад, тільки за 1 вересня уродженці Одеської області змогли завоювати дві високі нагороди — срібну та бронзову. Кому усміхнулася спортивна удача, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про одеського викладача фізики, який потрапив в десятку кращих педагогів України. Детальніше про вчителя, який сам представляє регіон на рівні України, ми розповідали в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися