Одеситка Даяна Ястремська поступилася на старті турніру в Дубаї: що сталося

Українка в трьох сетах програла Вероніці Кудерметовій

Спортсменка з Одеси Даяна Ястремська програла нейтральній суперниці Вероніці Кудерметовій на турнірі WTA 1000 у Дубаї. Українка вперше в кар'єрі програла два сети під нуль в одному матчі. Матч тривав 1 годину 38 хвилин і завершився з рахунком 6:0, 1:6, 6:0.

В першому таймі Кудерметова впевнено виконувала свої подачі та забезпечила собі три брейки. У результаті українська тенісистка не лише програла за 23 хвилини, а й отримала вайлд-кард від організаторів.

Далі українка зуміла оформила паритет не менш ефектно в другому сеті - 6:1. Третій сет повністю залишився за "нейтральною" тенісисткою - 6:0.

Успіхи спортсменки з Одеси Даяни Ястремської 

Спортсменка з Одеси Даяна Ястремська пробилася до півфіналу Australian Open, який зараз проходить у Мельбурні. Ястремська досягла історичного результату на Australian Open-2024, адже Даяна стала першої українко, якій вдалося дійти до цієї стадії на змаганнях.  Крім того, одеситка - перша тенісистка з кваліфікації, яка вийшла до півфіналу на Australian Open з 1978 року.

Нагадаємо, що одеська тенісистка феєрично виступила на Australian Open. Так, Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії 6:1, 6:2.  Спортсменки провели на корті одну годину і сімнадцять хвилин. Поєдинок заершився рахунком - 6:1, 6:2.

Крім того, що спортсменка Еліна Світоліна вийшла до фіналу турніру WTA в Окленді. 29-річна уродженка Одеси здобула вольову перемогу над китаянкою Сію Ван. Загалом тенісистки на корті були 2 години. Українка програла перший сет з рахунком 2:6, але зуміла зібратися та виграла дві наступній партії – 6:4, 6:3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися