Одеситка Світоліна розпочала великий турнір в Дубаї з двох перемог

Світоліна перемогла Тетяну Марію у другому колі турніру WTA 1000 у Дубаї

Вчора одеська спортсменка Еліна Світоліна здобула перемогу над Тетяною Марією з Німеччини та продовжує боротьбу на турнірі WTA 1000 у Дубаї.

Загалом матч тривав 1 годину 41 хвилину. Перший сет одеситка виграла з рахунком 6:3, а в другій партії здолала Калініну на тай-брейку - 7:6.

Чесно кажучи, у мене дуже змішані почуття. Я добре почала сезон, грала у відмінний теніс, а потім знову травмувалася. Це морально важко. Тепер ми намагаємося відновлюватися для кожного матчу. Все ще відчуваю біль там і тут, але намагаюся побільше працювати зі своїм тілом. Раніше я добре тренувалася, тому змогла виграти ці два матчі. Але морально це було нелегко для мене, тому що мені довелося пропустити кінець минулого сезону, а потім Australian Open", - сказала Світоліна.

Це була шоста зустріч тенісисток, рахунок у серії - 3:3. Вже у 1/8 фіналу турніру Світоліна зіграє з першою ракеткою світу Ігою Швентек із Польщі.

Зазначимо, що це перший турнір одеситки після Australian Open, з якого спортсменка знялася достроково через травму. 

Раніше “Коментарі” писали, що спортсменка з Одеси Даяна Ястремська програла нейтральній суперниці Вероніці Кудерметовій на турнірі WTA 1000 у Дубаї. Українка вперше в кар'єрі програла два сети під нуль в одному матчі. Матч тривав 1 годину 38 хвилин і завершився з рахунком 6:0, 1:6, 6:0.

Нагадаємо, що одеситка Еліна Світоліна зі сльозами на очах знялася з Australian Open-2024. У матчі 1/8 фіналу вона несподівано відчула сильний біль у спині. Світоліна викликала медиків на корт, але, на жаль, їй це не допомогло. Зазначимо, що 29-річна уродженка Одеси знялася в першому сеті матчу четвертого кола проти 19-річної чешки Лінди Носкової (№50 WTA)



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися