Одеситка не продовжить боротьбу на великому тенісному турнірі в Дубаї

Світоліна програла Швентек в 1/8 фіналу турніру в Дубаї

Вчора тенісистка з Одеси Еліна Світоліна програла першій ракетці світу на турнірі в Дубаї. Матч завершився з рахунком 1:6, 4:6. 

Це була 3-тя зустріч тенісисток, Швьонтек виграла вдруге. Світоліна провела 14-й матч проти перших ракеток світу, це була 7-ма поразка.

Зазначимо, що від початку року Швьонтек провела дев'ять матчів на рівні WTA та зазнала лише однієї поразки — від Лінди Носкової в третьому колі Australian Open. Напередодні полька здобула титул WTA 1000 у катарській Досі.

Перед матчем Світоліна зазначила, що суперниця буде надмотивованою взяти реванш за програш на минулорічному Вімблдоні.

"Вона домінує в жіночому тенісі вже кілька років і значно покращилася на корті та поза ним. Це буде великий бій, як завжди. У мене залишилися чудові спогади про чвертьфінал Вімблдону”, - сказала Еліна. 

Раніше “Коментарі” писали, що спортсменка з Одеси Даяна Ястремська програла нейтральній суперниці Вероніці Кудерметовій на турнірі WTA 1000 у Дубаї. Українка вперше в кар'єрі програла два сети під нуль в одному матчі. Матч тривав 1 годину 38 хвилин і завершився з рахунком 6:0, 1:6, 6:0.

Нагадаємо, що одеситка Еліна Світоліна зі сльозами на очах знялася з Australian Open-2024. У матчі 1/8 фіналу вона несподівано відчула сильний біль у спині. Світоліна викликала медиків на корт, але, на жаль, їй це не допомогло. Зазначимо, що 29-річна уродженка Одеси знялася в першому сеті матчу четвертого кола проти 19-річної чешки Лінди Носкової (№50 WTA)



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися