Спортсменка з Одеси виборола призове місце на чемпіонаті в Італії

Підготували спортсменку тренери Олександр Васютін та Микита Столбунов

В Італії триває чемпіонат Європи з фехтування серед юніорів та кадетів. Одеські спортсмени гідно виступили на міжнародних змаганнях. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Так, у складі національної збірної команди України на чемпіонаті виступила вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 м. Одеси Анна Суворова.

У командних змаганнях шаблісток українські спортсменки розпочали виступ з перемоги над Азербайджаном (45:25), після чого вибили з боротьби збірну Великої Британії.

У півфіналі “синьо-жовті” поступились італійкам (29:45), але потім реабілітувалися у протистоянні з туркенями, вигравши в них із рахунком 45:40 і виборовши “бронзу”.

Анна Суворова  є другим номером національного рейтингу серед кадеток. У сезоні 2023-2024 року вона виграла чотири всеукраїнських змагання в цій віковій категорії, зокрема і чемпіонат України. Крім того, у вересні минулого року одеситка стала бронзовою призеркою чемпіонату України серед юніорів.

Нагадаємо, що одеський лучник Даніїл Неделько став бронзовим призером чемпіонату Європи серед юніорів, який проходить в хорватському місті Вараждині. Про це повідомили у відділення НОК в Одеській області.  Це перша медаль такого рангу і для Даніїла Неделька. Збірна України, де компанію одеському лучнику склали Святослав Карпенко і Віталій Вдовенко, обіграла в матчі за 3-е місце збірну Румунії. 

Крім того, одесит Олексій Грабаров став переможцем великого міжнародного турніру “Euro Meet 2024” з плавання, який відбувся в Люксембурзі. Про це повідомили в НОК України в Одеській області. 18-річний одеський плавець Олексій Грабаров став переможцем на дистанції 400 комплексом, а на дистанції вдвічі коротше фінішував 7-м (2.05,12). Це був перший старт Олексія на цьому представницькому турнірі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися