Три домашні перемоги: в Одесі пройшли ігри етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги

Одеські спортсменки забезпечили собі місце у фіналі який відбудеться наприкінці місяця

В Одесі проходили ігри III туру другого етапу чемпіонату Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2008 року народження. Гравчині команди Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву імені Літвака Б.Д. приймали на своєму майданчику ровесниць із Дніпра (СДЮСШОР №5-ДФКС), Запоріжжя (ЗОДЮСШ ЗОР) та Києва (КСЛІ-Київ-Баскет).


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Турнір тривав три дні, протягом яких було проведено 5 ігор. Одеська та київська команди зіграли по три гри, а дніпрянки та запоріжанки — по дві. Команда з Одеси змогла здобути перемогу в усіх трьох своїх матчах. Киянки та запоріжанки також змогли здобути по одній перемозі. Найбільш захопливий був останній день турніру, де відбулася напружена гра між одеситками та запоріжанками, яка стала першою поразкою для останніх у цьому чемпіонаті. У фінальній частині змагань, яка відбудеться наприкінці травня, зустрінуться чотири команди: СДЮСШОР імені Літвака Б.Д. міста Одеси, команди Запоріжжя, Києва та Рівного.

picture

Здобутки одеських спортсменів 


Зазначимо, що одесити закінчили сезон на “мажорній ноті”, здолавши у Києві команду "Дніпро" з рахунком 82:78. Матч був дуже напруженим, проте одесити лідирували більшу частину ігрового часу.


Нагадаємо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.


“Коментарі” писали, що одеська спортсменка стала срібною призеркою чемпіонату України з синхронного плавання. Змагання проводилися з метою формування національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися