Моргенштерн в інтерв'ю з Гордоном пояснив свої слова про показуху про траур через пожежу в Одесі (ВІДЕО)

Російський виконавець навіть пустив сльозу, кажучи про втрату близьких людей і «показушність» жалоби

Скандально відомий російський виконавець Моргенштерн підірвав Мережу черговим інтерв'ю, де багато говорив про ставлення до України і Одеси зокрема. Журналістом, із яким він поспілкувався, став одіозний Дмитро Гордон. Як репер прокоментував свої давні слова про "ї*ану показуху", якою назвав день жалоби за загиблими у пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, передають "Коментарі. Одеса".

"Перед тими, кого це зачепило — вибачте мене, будь ласка. Але від слів своїх я не відмовляюся. Хіба траур — це не показуха ї*ана?" — заявив під час інтерв'ю Алішер Валєєв (справжнє ім'я артиста — ред.).

Також він нецензурно висловився в сторону багатьох українських засобів масової інформації, які, на його думку, опублікували лише частину сказаного ним, щоб роздути скандал побільше. Моргенштерн підкреслює, що окремі слова просто вирізали.

"Ось ти [звертається до Гордону  ред.] як приводиш цитату? "Давайте влаштуємо день крику"? І все?  далі виконавець матюкається і продовжує:  А насправді там було: "Давайте влаштуємо день крику про те, що немає пожежних перевірок" і далі по тексту".

Також російський репер підкреслив, що українські медіа, як він вважає, винні в розпалюванні дуже багатьох конфліктів.

Слід зазначити, що під час розмови про пожежу в Одеському коледжі Моргенштерн навіть заплакав, говорячи про втрати близьких людей і показушність жалоби.

"Якби я втратив дитину, останнє, що б я хотів, це щоб вся країна мені про це нагадувала",  тремтячим голосом зазначив виконавець.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, скільки грошей Кабмін виділив на ліквідацію наслідків пожежі в Одеському коледжі.

Також на порталі ви можете ознайомитися з великою публікацією наших журналістів, присвяченій цій трагічній інциденту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися