Трагедія на залізниці: на Одещині загинула 15-річна дівчина

Попередньо встановлено, що дівчина йшла між коліями

Вчора, 16 червня, близько 15-ї години, на залізничній ділянці між станціями Мардарівка і Чубівка сталася трагічна подія — вантажний потяг збив 15-річну дівчину. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Машиніст повідомив про подію поліції. За попередніми даними, дівчина, мешканка Кульницької ОТГ, 2008 року народження, перебувала між коліями й не реагувала на сигнали потяга. Машиніст застосував екстрене гальмування, але уникнути наїзду не вдалося.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. Правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту та нададуть йому правову кваліфікацію.

Нещасні випадки на залізниці Одещини

Нагадаємо, що наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса - Застава 1. Інцидент стався близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Також “Коментарі” повідомляли, що на Одещині машиніст виявив тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. За інформацією поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися