На Одещині легковик не розминувся з вантажівкою: скільки постраждалих

Постраждалих ушпиталили в лікарню

У селі Спаське, що у Білгород-Дністровському районі, легковик не розминувся з вантажівкою. Унаслідок ДТП постраждали дві людини.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

74-річний місцевий житель виїхав з другорядної дороги на головну і не пропустив вантажний автомобіль "MAN", яким керував 55-річний житель Полтавської області, що мав перевагу в русі, та допустив зіткнення із ним. 

"Швидка" ушпиталила в лікарню водія легковика та його 69-річну пасажирку, де їм діагностували травми голови, забої, переломи ребер. 

Перевірка обох керманичів на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз. Триває слідство, - йдеться в повідомленні. 

ДТП на Одещині 

18 квітня, близько шостої години ранку, сталася аварія на автодорозі М-13 Кропивницький – Кишинів, біля села Гулянка. Один чоловік загинув, а інший був госпіталізований у важкому стані.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.

Також “Коментарі” писали, що не дотримання правил дорожнього руху призвели до аварії на перехресті в Одесі, що сталася у ніч на 6 квітня. За даними слідчо-оперативної групи водій BMW був тверезий.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися