На Одещині палала "карета швидкої": що сталося

Загиблих та постраждалих немає

В Одеській області горіла машина швидкої допомоги.  1 вересня надійшло повідомлення про те, що горить  автомобіль  у селі Дельжилер Білгород-Дністровського району.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Ймовірна причина - аварійний режим роботи електрообладнання автомобіля. О 10:23 загоряння ліквідовано на площі 8 м. кв. Загиблих та постраждалих немає.

Пожежі в Одеській області 

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі, село Крижанівка. Виявилося, що сталося загоряння сухої трави на території, що належить філії Державного підприємства "Одеське лісове господарство".

На Одещині сталася масштабна пожежа в дачному кооперативі. Вогонь охопив не лише траву, але також чагарники та господарські споруди. У зв'язку з цим була проведена швидка аеророзвідка для прийняття належних рішень з ліквідації загрози та захисту дачного масиву.

"Коментарі" писали, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі.  На жаль, під час гасіння пожежі було виявлено тіло господаря квартири, чоловіка 1935 року народження. 










Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися