На Одещині жінка травмувалась на залізниці: подробиці

Жінка переходила колії у невстановленому місці

Сьогодні вранці поліція розслідує обставини травмування жінки на залізниці. Потерпіла зазнала серйозних травм ніг. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські, які прибули на місце події, попередньо встановили, що під час руху потяга машиніст помітив людину на коліях, що рухалась у невстановленому місці. Попри те, що машиніст негайно застосував екстрене гальмування та подав звукові сигнали, він не зміг уникнути наїзду.

Попри тяжкі обставини, потерпіла залишилась живою. Першу допомогу їй надали поліцейські, які використали турнікети для зупинки кровотечі та викликали швидку допомогу.

У цей момент слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 вживають заходів для встановлення особи потерпілої та повних обставин інциденту. Після цього буде вирішуватися питання про правову кваліфікацію цієї події.

Нещасні випадки на залізничних коліях Одещини

Нагадаємо, що наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса - Застава 1. Інцидент стався близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Також “Коментарі” повідомляли, що на Одещині машиніст виявив тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. За інформацією поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися