Смертельна пожежа в Одесі: в місті горіла багатоповерхівка (ФОТО)

Вогнеборці врятували шістьох мешканців будинку

Ранок сьогоднішній для мешканців проспекту Добровольського у місті Одеса почався зі пожежі. Загоряння виникло на сьомому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники прибули на місце події оперативно, але з квартири вже виходило відкрите полум’я. Необхідно було майже годину, щоб повністю ліквідувати пожежу на площі близько 30 квадратних метрів.

Під час ліквідації загоряння вдалося врятувати шістьох мешканців будинку, серед яких була одна дитина. Однак одна людина постраждала із ознаками отруєння продуктами горіння і була передана медикам швидкої допомоги.

На жаль, на місці пожежі було знайдено тіло господині квартири, яка народилася у 1961 році. Причини виникнення пожежі та розмір завданих збитків залишаються поки що невідомими.

Для боротьби з пожежею було залучено 7 одиниць техніки та 29 вогнеборців від ДСНС.

Пожежі на Одещині 

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися