В Одесі горіло СТО: скільки автомобілів знищив вогонь (ФОТО)

Рятувальники за менш ніж годину зуміли загасити полум’я

Вчора ввечері до служби порятунку Одеси надійшло сповіщення про загоряння на вулиці Виїзна. На місце події оперативно прибули пожежники. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Прибувши на станцію технічного обслуговування, рятувальники виявили вогонь, який охопив чотири легкових автомобілі, одну вантажівку та одноповерхову будівлю. Завдяки швидкій та координаційній роботі пожежників, вогонь було успішно загашено за менше ніж за годину.

Для боротьби з вогнем було задіяно чотири одиниці пожежної техніки від ДСНС та 14 рятувальників. Також до боротьби з пожежею приєдналися представники Асоціації добровільних пожежних України з однією одиницею техніки та чотирма членами особового складу.

Наразі причини пожежі та завдані збитки встановлюються. На щастя внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Пожежі на Одещині 

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися