Серйозна ДТП на Одещині: два авто від зіткнення вщент зруйновані (ФОТО)

Внаслідок аварії постраждало двоє осіб, серед них – підліток

У населеному пункті Ананьїв Другий сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали двоє осіб. Попередній аналіз дорожньої ситуації вказує на те, що водійка автомобіля "Chevrolet-Lacetti" порушила правила дорожнього руху, виїхавши на зустрічну смугу і зіштовхнувшись з "BMW". Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

В результаті аварії травмувалися водійка "Chevrolet-Lacetti" та 15-річний пасажир "BMW". Їх доправили до районної лікарні, де хлопцю було виявлено перелом кісток носа, а водійці — перелом таза та вивих ноги. Також у водійки забрали біологічні матеріали для аналізу на наявність алкоголю. Водій другого автомобіля був перевірений на місці аварії тестером "драгер" і був тверезим.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За результатами дослідження, поліція взяла обидва транспортні засоби на арештмайданчик та проводить ряд експертиз для визначення обставин аварії.

ДТП на Одещині 

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 

7 квітня, близько 9 години ранку сталася серйозна автопригода між селищем Прибережне та селом Шабо, що призвела до травм двох осіб. Попередньо встановлено, що 39-річний водій автомобіля "Ford Focus", об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав з дороги і перекинувся у кювет. 

Ввечері, 3 квітня, у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Ільфа та Петрова в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода. Через аварію було травмовано 10-річну дівчинку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися