Одеська тенісистка Еліна Світоліна організовує дитячий турнір Tennis Tour by Nova Post

Перший турнір пройде з 31 липня по 5 серпня в тенісному центрі Campa в Бучі

Одеська тенісистка Еліна Світоліна, а також колишня перша ракетка України Сергій Стаховський стануть організаторами щорічного дитячого турніру Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour by Nova Post.

У турнірі зможуть брати участь діти до 14 років. Івент передбачає проведення чотирьох відбіркових турнірів і фінального змагання. На переможців чекає приз - грантова підтримка в розмірі 20 тисяч доларів, яка буде розбита між учасниками, а також подальшу допомогу від Фонду Еліни Світоліної.

Перший турнір пройде з 31 липня по 5 серпня в тенісному центрі Campa в Бучі. Ознайомитися з регламентом і зареєструватися на турнір можна тут.

Зазначимо, що Світоліна - амбасадор президентської платформи UNITED24. Стаховський наразі є волонтером і військовослужбовцем ЗСУ.

Нагадаємо, “Коментарі” писали. що 28-річна українська тенісистка з перемоги розпочала виступ в основній сітці Вімблдону. У першому раунді Еліна Світоліна здолала легендарну Вінус Вільямс зі США. Матч Еліни та Вінус відбувся на центральному корті Вімблдону, тривав трохи менше, ніж півтори години. Це була шоста зустріч тенісисток. Українка виграла п'ять останніх поєдинків. У наступному раунді Вімблдону Еліна зустрінеться з переможницею матчу Елізе Мертенс (WTA 28) - Вікторія Грунчакова (WTA 129).

Нагадаємо також, в місті Слівен, Болгарія, завершилися міжнародні змагання "Stefka Spasova" зі спортивної акробатики, які зібрали найкращих спортсменів з різних країн. В цьому заході взяли участь 280 спортсменів з п'яти країн. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Зазначимо, що в Австрії відбувся етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 67 спортсменів з 10 країн Європи: 39 хлопчиків та 28 дівчаток. Одесу на змаганнях представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи № 12.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися