Смертельна ДТП на Одещині: автомобіль злетів з дороги та згорів від удару

Водій автомобіля помер від отриманих травм

Мешканець Одещини згорів у власній автівці. За неофіційною інформацією, аварія трапилася близько 19 години вечора. Водій втратив керування автомобілем Renault Clio Symbol під час руху польовою дорогою на високій швидкості. Транспортний засіб викинуло за межі проїжджої частини, де він зіткнувся з деревом. Від удару сталося загоряння. Про це повідомляє видання “Юг.Today” з посиланням на ізмаїльських рятувальників.

Чоловіка дістали з автівки очевидці. На жаль, він отримав травми, несумісні з життям, від яких помер в кареті швидкої допомоги. Причиною пожежі рятувальники називають розгерметизацію паливної системи автомобіля. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські Одеси викрили двох чоловіків, які пограбували місцеву мешканку. Злочин був скоєний ввечері у Київському районі міста. Один із них зірвав з шиї 51-річної одеситки золотий ланцюжок та побіг геть. У цей час із ювелірної прикраси на землю впав хрестик, тоді інший зловмисник, який знаходився неподалік та спостерігав за навколишньою обстановкою, підібрав його та втік слідом за спільником.

Крім того, поліцейські судитимуть 29-річного жителя Білгород-Дністровського району за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Крім того, він скоїв низку адміністративних правопорушень, зокрема керував автомобілем у нетверезому стані. Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який торгував небезпечними бойовими припасами. Він знайшов через Telegram-канал покупця і збув йому за п’ять тисяч гривень дві гранати із запалами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися