На Одещині рятувальники витягли чоловіка з понівеченої машини:деталі інциденту

Наразі чоловіка госпіталізували в лікарню

В Одеській області водія дістали з розтрощеної автівки. Як виявилось, внаслідок аварії, потерпілий не міг самостійно вибратися з автівки, адже отримав багато тілесних ушкоджень. На допомогу прибули рятувальники. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Транспорт чоловіка був у такому стані, що рятівники мали допомогти чоловікові вибратися з понівеченої машини.Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 4 чоловіки особового складу. На щастя, співробітники ДСНС обережно вилучили потерпілого водія та предали медичним працівникам для подальшої госпіталізації до місцевої лікарні. Інцидент стався в міста Березівка, що на Одещині. 

Аварії на Одещині

- Раніше “Коментарі” повідомляли. що на трасі Одеса — Рені біля села Старі Трояни сталася дорожньо-транспортна пригода із двома вантажівками, що зіткнулись. Внаслідок аварії, обидва водії вантажівок зазнали тілесних ушкоджень.

- Крім того, “Коментарі” писали, що на Одещині з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автодорозі Одеса – Южне поблизу селища Нова Дофінівка. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

- Нагадаємо також, що аварія сталася сьогодні між селами Кучурган та Павлівка, постраждала жінка.63-річний водій легкового автомобіля “ВАЗ” не пропустив бензовоз “КАМАЗ” під керуванням 62-річного чоловіка, в результаті чого відбулось зіткнення. 

- Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїльському районі, в якій загинув семирічний хлопчик. Інцидент стався вчора вдень на автодорозі сполученням Одеса - Рені в межах села Орлівка. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися