В Одесі затримали місцевого жителя у незаконному зберіганні наркотиків

Наразі вилучині речовини відправили на експертизу

Одеські поліцейські викрили місцевого чоловіка у незаконному зберіганні заборонених речовин.  Патрулюючи територію обслуговування у прибережній зоні Приморського району Одеси, працівники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області затримали правопорушника. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

У чоловіка вилучили з сумки 10 згортків з кристалічною речовиною, схожою на психотропну. Її направили на експертизу в рамках провадження. Тільки за результатами слідства, з урахуванням висновку експерта, вирішуватиметься питання щодо остаточної кваліфікації злочину та повідомлення фігуранту про підозру.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Крім того, на прикордонному пункті Білгород-Дністровського загону на Одещині була викрита контрабанда наркотичної речовини. Також було виявлено приладдя для її споживання.  Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Нагадаємо також, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися