В Одеській області прикордонники виявили у чоловіка підроблені військово-облікові документи на пункті пропуску

Наразі прикордонники повідомили Нацполіцію

На Одещині в пункті пропуску “Рені” прикордонники Ізмаїльського загону виявили у чоловіка підроблені військово-облікові документи. Про це повідомили у відомстві.

Так, аби виїхати за кордон 33-літній чоловік надав прикордонникам тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК, втім документи виявилися фальшивими. Прикордонники повідомили про інцидент працівників національної поліції. 

“Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів” прикордонники повідомили до Нацполіції, - йдеться в повідомленні відомства. 

Затримання ухилянтів на Одещині 

Нагадаємо, що в Одеській області житель Запорізької області намагався незаконно перетнути державний кордон, втім прикордонники встигли затримати ухилянта. Про це повідомив Ізмаїльський прикордонний загін. 

“Коментарі” писали, що прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно повернутися до України. Як з’ясувалося, правопорушники деякий час проживали у Молдові, а теперь вирішили, що настав час повертатися на Батьківщину. 

Коментарі” повідомляли, що протягом тижня прикордонники затримали 7 ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути українсько-молдовський кордон. Про це повідомляють в Ізмаїльському прикордонному загоні.

Зазначимо також, що на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чотирьох чоловіків, які незаконно намагались перетнути державний кордон України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися