На Одещині сталася пожежа на території медичного закладу: подробиці

Загиблих та постраждалих немає

Сьогодні близько 10 ранку до служби ДСНС в Одеській області надійшло повідомлення, що в місті Білгород-Дністровський, по вулиці Шабська, сталося загоряння на території лікарні. Вогнеборці прибули на місце подій за лічені хвилини та виявили, що полум’я розповсюдилось на складські приміщення, що розташовані на території медичного закладу. Менше ніж пів години знадобилося пожежникам аби ліквідувати вогонь на загальній площі ~ 60 м². Про це повідомили в ДСНС.

У відомстві також наголосили, що загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі, збитки та деталі, наразі, встановлюються. Від ДСНС Одеси залучалось 5 одиниць техніки та 22 вогнеборця, від місцевих пожежних команд “Шабо” та “Маразліївка” 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

Нагадаємо, що до служби порятунку ДСНС надійшов виклик. Місцеві мешканці повідомили про загорання житлового будинку. По прибуттю на місце рятувальниками виявили тіло загиблого чоловіка у ліжку. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. Так, рятувальники встановили, що загорівся матрац та ліжко в одноповерховому приватному житловому будинку. Площа вогню склала 1,5 м². 50-річний чоловік, на жаль, помер до приїзду рятувальників.

Зазначимо також, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 

“Коментарі” писали, що 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися