На Одещині засудили чоловіка на 5 років в’язниці за поширення інформації щодо переміщення української техніки

У суді чоловік визнав свою провину

Жителя Одещини, який зняв відео про пересування української військової техніки та поширив його в соціальних мережах, суд визнав винним. Таким чином, чоловіку призначили показання у  вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

Під час слідства з’ясували, що після того, як чоловік задокуметував пересування колони української техніки, він переслав відео своєму знайомому, а далі цей відеозапис його приятель розіслав своїм знайомим громадянам РФ

У залі суда чоловік визнав свою вину та розкаявся за скоєне.Наразі він перебуває під вартою. 

В прокуратурі також підкреслили, що приятель також отримав 5 років ув’язнення за поширення інформації про військову техніку ЗСУ.

“Коментарі” писали, що в Одесі СБУ затримала 29-річного одесита, який коригував російські повітряні атаки по місту та розвідував локації Сил оборони на території регіону. Для маскування злочинної діяльності чоловік пішов працювати до загону рятувальників-волонтерів. 

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала ще одну інформаторку російських спецслужб, яка брала участь у підготовці нової серії повітряних атак ворога на Одеську область. Як стало відомо - це місцева мешканка Чорноморська. Жінка на початку повномасштабного вторгнення підтримала окупантів і активно про це “виписувала” у заборонених соцмережах.

Писали “Коментарі” також про те, що в Одесі затримали жінку, яка працювала на ФСБ та за винагороду збирала дані про місця базування Сил оборони на території обласного центру. Як зазначили у відомстві, за гроші одеситка фіксувала наслідки обстрілів та надсилала їх ворогу. Крім того, вона також координувала удари російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися