Спортсменка з Одеси програла 17-річній чешці на турнірі в Румунії

Одеситка Ястремська провела важкий матч проти чешки Бартункової

Тенісистка з Одеси Даяна Ястремська (№106 WTA) завершила виступи на турнірі WTA 250 у Клуж-Напоці (Румунія) в одиночному розряді. На старті основної сітки змагань Ястремська поступилася 17-річній володарці wild card Ніколі Бартунковій із Чехії.

Тенісистки провели на корті майже дві години. У першому сеті Даяна поступилася 5:7. У другій партії українка вела 3:1, але віддала суперниці два гейми на своїй подачі - 4:6.

Загалом за матч Ястремська реалізувала 3 з 12 брейк-поїнтів, Бартункова - 5 з 10. Також Даяна допустила 6 подвійних помилок. Зазначимо, що це третя поразка Даяни поспіль. 

“Коментарі” писали, що одеська тенісистка Даяна Ястремська не змогла пробитися до основної сітки Відкритого чемпіонату США. У фінальному раунді кваліфікації Даяна (№111 WTA) поступилася Єлені-Габріелі Русе (166) з Румунії - 6:7 (5:7), 3:6.

Крім того, Даяна Ястремська, спортсменка з Одеси стартувала на першому колі турніру WTA 250 у Гонконзі, втім виступ тенісистки не можна назвали вдалим. У першому матчі Даяна зустрілася із "нейтральної" Міррою Андрєєвої, родом із Росіїї. У двох сетах україна поступилася суперниці.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 26) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу 2023. В 1/16 фіналу американського мейджора українка в трьох сетах поступилася Джессіці Пегулі (США, WTA 3) за 1 годину і 50 хвилин. Еліна Світоліна та Джессіка Пегула зіграли одна з одною вп'яте і четверту перемогу в цьому протистоянні здобула американка. У цьому сезоні Пегула також у трьох сетах перемогла Світоліну у чвертьфіналі турніру у Вашингтоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися