Одеські спортсмени завоювали 7 медалей на чемпіонату України з синхронного плавання

Підготувала спортсменок до змагань заслужена тренерка України Ольга Ніколайчук

Протягом 26 - 29 жовтня в Києві відбувся чемпіонат України з синхронного плавання серед юнаків і дівчат. У складі збірної Одеської області на чемпіонаті виступили вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Одеські спортсменки показали високу майстерність та вибороли 7 медалей. Так, Софія Саруханян стала срібною призеркою в сольній та груповій програмах, а також виборола бронзові медалі в змаганнях дуетів та комбінованій програмі.

Єлизавета Сєдова виборола бронзові медалі в змаганнях дуетів і комбінованій програмі та в групі разом із Саруханян стала срібною призеркою чемпіонату України.


Досягнення одеських спортсменів

“Коментарі” писали, що спортсмени Одеської області завоювали 4 золоті медалі чемпіонату України в олімпійських видах стрільби, який відбувся у Вінниці з 6 по 14 вересня. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеські області.

Крім того, у Стамбулі відбулася серія турніру “Satellite FIE” з фехтування, де одеська тенісистка Аліна Комащук завоювала срібну медаль. Так, в Національному олімпійському комітеті України в Одеській області розповіли, що у фіналі Комащук поступилася своїй напарниці по збірній України 6-разовій чемпіонці світу Ользі Харлан – 8:15.

Нагадаємо, що одеські шаблістки Олена Кравацька й Аліна Комащук завоювали бронзові медалі в командному турнірі на етапі Кубка світу в бельгійському Сінт-Нікласі. Вперше відразу дві одеські спортсменки піднялися на п’єдестал кубкових турнірів. Про це повідомило Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися