Автопарк одеських піротехніків поповнився новими автомобілями: деталі

Авто будуть використовуватись в роботі піротехніків

ДСНС України передали до одеського гарнізону 2 автомобілі Ssang Yong Musso Grand. Дані авто будуть використовуватись в роботі піротехніків, штатна чисельність яких значно збільшилась з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області

“Вдосконалення технічного та матеріального забезпечення підрозділів одеського гарнізону є дуже важливим і потрібним, особливо в умовах війни. Від цього залежить не лише життя рятувальників, а й цивільних громадян”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

“Коментарі” писали, що одеські рятувальники отримали дарунок від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Йдеться про шість пожежно-рятувальних автоцистерн підвищеної прохідності бренду Renault. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.  

Крім того, п’ять сучасних насосних станції великої потужності та 2 контейнери комплектуючих до них передали волонтери благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF) для одеських рятувальників. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися