Каратисти з Одеси здобули 15 медалей на чемпіонаті України

Одеська область стала кращою в усіх вікових категоріях

На минулих вихідних в Чернівцях відбувся чемпіонат України з карате серед кадетів, юніорів, молоді (U21) та дорослих. У змаганнях брали участь 627 спортсменів, які представляють 72 клуби з 16 регіонів України. Про це повідомили в Одеській міській раді.

У загальнокомандній першості Одеська область стала кращою в усіх вікових категоріях (17 золотих медалей, 8 срібних, 24 бронзові). У складі збірної Одеської області відмінно виступили вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №16 м. Одеси.

Чемпіонами у своїх вікових та вагових категоріях стали: Юлія Палашевська, Ілля Гриненко та Дар'я Холодняк (двічі). Срібні медалі здобули: Дар'я Холодняк, Аріадна Панчук, Ганна Русан, Шихалі Юсіфов та Тимофій Козак. Бронзові нагороди вибороли: Матвій Переуда, Влад Шведа, Аріадна Панчук, Поліна Марченко, Олександр Задорожний та Гліб Соколов.

Підготували спортсменів тренери: Ігор Негатуров, Олексій Коханець та Руслан Хомутенко.

Перемоги одеських спортменів 

Вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Одеські шаблістки Олена Кравацька і Аліна Комащук у складі збірної україни посіли 4-е місце на етапі Кубку світу з фехтування в алжирі. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Протягом 26 - 29 жовтня в Києві відбувся чемпіонат України з синхронного плавання серед юнаків і дівчат. У складі збірної Одеської області на чемпіонаті виступили вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися