В Одесі “Чорноморець” програв черкащанам і опустився на 10 сходинку в чемпіонаті

Черкаський ЛНС здобув несподівану перемогу над одеським "Чорноморцем"

Четвертий матч поспіль програє одеський Чорноморець. Для футболістів з Одеси настала чорна полоса. Моряки програли вдома з рахунком 1:3 черкаському ЛНЗ. Про це повідомляється на офіційному сайті ФК "Чорноморець".

Так, матч розпочався з того, що обидві команди продемонстрували свою майстерність і рішучість, щоб отримати перевагу. По ходу гри напруга зростала, що призвело до виникнення гострих моментів і напружених ситуацій.

У складі черкащан відзначилися Хобленко, Наумець та Олійник. Одесити відповіли точним ударом Штогріна. Після матчу "Чорноморець" і "ЛНЗ Черкаси" посідають в УПЛ 10-те і 9-те місця відповідно. "Кривбас" очолює УПЛ, маючи в активі 33 очки після 16 матчів.


Поразки та перемоги моряків

Раніше “Коментарі” писали, що 12 листопада, в Одесі відбувся матч 14-го туру Української Прем'єр-ліги. Місцевий Чорноморець на своєму стадіоні приймав Рух зі Львова. Попри старання команди Романа Григорчука, "Чорноморцю" не вдалося взяти очки у грі з "Рухом" (2:3). Зазначимо, що деякі рішення суддівської бригади, зокрема вилучення Луки Гучека, викликали протести команди одеситів.

Крім того, 6 листопада відбувся матч 13-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). "Чорноморець" зустрівся із "Металістом 1925" на стадіоні "Лівий Берег" у Київській області. Гра завершилась з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що 1 листопада, в Одесі відбувся матч 1/4 фіналу Кубка України сезону-2023/24. Одеський Чорноморець із великим рахунком обіграв луганську "Зорю". Матч завершився з рахунком 4:1. Про це повідомили в прес службі футбольного клубу. У першому таймі матчу команда “моряків” забила два м'ячі, обидва авторства Андрія Штогрина. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися