Нова машина швидкої допомоги з медичним обладнанням: допомога Одещині від партнерів

Фінська благодійна організація допомагає Одещині

Одеса продовжує отримувати Різдвяні та Новорічні подарунки. Фінська благодійна організація Kalyna - Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf та Спілка жінок України передали для міської клінічної лікарні №10 машину швидкої допомоги з медичним обладнанням. 

“Дякуємо за посилення спроможності медзакладів Одеси та нові професійні можливості”, - йдеться в повідомленні.

Допомога Одещині 

Раніше “Коментарі” писали, що заступник голови Одеської ОДА Олександр Харлов передав Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги черговий пакет допомоги від німецьких партнерів. Про це повідомили в Одеській ОВА.  Співпраця між Одеською областю та Вільним ганзейнським містом Бремен продовжує дарувати підтримку та турботу одеситам. Цього разу Одещина отримала допомогу в рамках проєкту “Доукомплектація транспорту системи екстреної медичної допомоги в Одеській області”.

“Коментарі” писали, що посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися