Музиканти з Одеси влаштували імпровізований концерт у літаку: відео

Оркестр Одеської філармонії імпровізацією на борту літака

На борту літака оркестр Одеської філармонії під керівництвом Хобарта Ерла дав імпровізований концерт у літаку рейсу Wizzair. Музиканти привітали усіх з Новим роком та побажали найскорішої перемоги України.

Диригент Хобарт Ерл опублікував відео з концерту на Youtube.

Зазначимо, що музиканти летіли з Кишинева до Риму, щоб розпочати тур Італією та дати 10 концертів.

Імпровізованим концертом на борту літака музиканти віддячили перевізнику та привітали пасажирів з Новим роком на польській, український та англійській мовах.


Нагадаємо, що одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.

“Коментарі” писали, що не дивлячись на війну та обстріли Одеси, Одеський академічний театр ляльок зробив за 2023 рік декілька прем’єр, а зараз готує особливу програму з прем’єрою вистави “Украдене Різдво” про сучасний час і маленьких українців.

Також “Коментарі” писали, що цьогоріч театр “Маски” відзначив 20-річний ювілей. 8 жовтня до дня народження театру, відбулося одразу дві масштабні події. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися