Стамбул надіслав Одесі новий гуманітарний вантаж: що передали

В Одесу прибула чергова гуманітарна допомога

Одеса отримала чергову партію гуманітарної допомоги від свого міста-побратима, Стамбула. У вантажі - 41 генератор різної потужності та 2500 аптечок першої допомоги. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Гуманітарний вантаж вже доставлено до Міського центру гуманітарної допомоги. Найближчими днями він буде розподілений для негайного використання.

Зі свого боку, на знак плідної дружби між нашими містами, ми передаємо туристичний символ Одеси "Якір-серце", який прикрашатиме один з парків  у Стамбулі, — зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.  

Одеса і Стамбул підтримують побратимські відносини протягом понад 25 років, а 2017 року в Одесі був відкритий Стамбульський парк, завдяки допомозі міста-побратима. З початком російської агресії Стамбул також надав значну допомогу Одесі.


Гуманітарна допомога Одещині 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися