В Одесі чотири депутати міськради склали мандати: хто саме

Інші депутати підтримали дострокове рішення своїх колег

Сьогодні, 21 лютого, під час сесії Одеської міської ради четверо депутатів склали свої мандати. Мова йде про представників партії “Слуга народу", "ОПЗЖ" та "Партії Шарія".

Хто склав мандат з одеських депутатів

- Олександра Ковальчук, яка представляла фракцію "Слуга народу";

- Володимир Іванов - "Партії Шарія";

- Ілля Фрейман - "Партії Шарія";

- Діна Яценко - "ОПЗЖ"

Зазначимо також, що депутати Іванов, Фрейман та Яценко від початку повномасштабного вторгнення РФ ні разу не відвідали сесії. 

Щодо відставки Олександри Ковальчук, то вже колишня депутатка намагалася скласти мандат ще взимку минулого року. Втім, тоді колеги не підтримали її рішення. Сама ж Олександра Ковальчук зазначила, що це “складне рішення” для неї. 

Кадрові зміни в Одесі 

Раніше “Коментарі” писали, що під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати обрали нового віцемера. Ним стане Олександр Філатов. Зазначимо, що нещодавно його біло призначено на пост заступника міського голови. Раніше Олександр Філатов перебував одночасно на посаді заступника міського голови та директора департаменту земельних ресурсів. 

Нагадаємо, що наприкінці жовтня стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Коментарі” також писали, що призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися