Вибухи в Одесі: в області ракетна небезпека

Оголошено повітряну тривогу

В Одеській області, оголосили повітряну тривогу. Причиною став зліт авіації над акваторією моря. Про це повідомляють Повітряні сили України. 

За попередніми даними по Одесі вдарили Іскандером чи Оніксом. Офіційного підтвердження від військових ще не надходило. В місці піднімається дим.

Обстріли Одеської області

Зазначимо, російські війська вчинили черговий теракт проти цивільного населення в Одесі, залишивши за собою слід руйнівних наслідків. В результаті атаки один з під'їздів багатоповерхівки був повністю зруйнований. “Коментарі” зібрали всю інформацію про атаку по Одесі 2 березня. 

В ніч на 23 лютого ударні дрони типу "Shahed-131/136" разом із ракетами Х-31П і Х-22, випущеними з літаків, атакували Одещину з акваторії Чорного моря. На щастя, ракети втратили бойову спроможність ще в повітрі. Згідно з повідомленням, підрозділи протиповітряної оборони успішно збили 9 дронів-камікадзе, завдяки чому вдалося уникнути серйозних наслідків. Однак один із дронів, уражений над морем, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування та пожежу. 

В ніч з 9 на 10 лютого ворог атакував Одеську область ударними дронами. Загалом було три хвилі обстрілу. Сили протиповітряної оборони збили 21 БпЛА типу "Shahed-131/136". Втім в регіоні були й влучання. В ГУНП Одеської області показали наслідки ворожої атаки. 

8 лютого російські окупанти черговий раз атакували Україну. Зокрема, внаслідок атаки в Одесі пошкоджено 5 будівель, з них 3 житлові будинки. Так, пошкоджень зазнали будівлі в Приморському районі Одеси. Зруйновані 4 квартири, ушкоджені вікна та покрівля на двох будівлях. Суттєвих пошкоджень зазнала будівля закладу профтехнічної освіти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися