Військовий з Одещини продавав дизельне пальне свого підрозділу

Загалом командир взводу продав 20 тонн пального

Командир взводу протиповітряної оборони в Одеській області отримав підозру від Державного бюро розслідувань через факт незаконного відчуження дизельного пального. Чоловік відповідав за постачання і розподіл стратегічного пального для свого підрозділу. Про це повідомляє ДБР. 

Підозрюваний продав понад 20 тонн пального із загальної кількості виділеної армією. Збитки для держави перевищили 1,4 млн гривень. 

Після ініціації кримінальної справи підозрюваний відшкодував завдані збитки у повному обсязі. Зараз йому пред'явлено підозру у недбалому ставленні до військової служби, що може призвести до позбавлення волі на строк до 8 років. 

Гучні справи ДБР

Нагадаємо, державне бюро розслідувань розпочало розслідування інциденту, пов'язаного з насильницькими діями військових та правоохоронців під час вручення повістки чоловіку в Одесі. Дії ТЦК потрапили на відеозапис.

Крім того, співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) виявили нову схему незаконного перетину кордону, яка включала організовану діяльність правоохоронця з Одеси та його спільника. За даними ДБР, фігуранти цієї схеми активно шукали "клієнтів" у соціальних мережах.

Також ми писали, що державне бюро розслідувань (ДБР) разом з Одеською митницею передало 15 напівавтоматичних гвинтівок турецького виробництва військовим бійцям Національної гвардії та Сил територіальної оборони Одеської області. Вони мають вартість, більш як півмільйон гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися