Намагався приховати сліди: мешканець Одещини підпалив магазин одягу

За грабіж та підпал чоловіку загрожує позбавлення волі до 10 років

Поліцейські оголосили про підозру мешканцеві Ізмаїла, який вирішив приховати своє вторгнення до дерев'яного торговельного павільйону в Одеській області, підпаливши його. Чоловіку, що перебуває в розшуку за насильство, оголосили два обвинувачення за Кримінальним кодексом України. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисник проник до кіоску через вікно, звідки вкрав понад 37 одиниць нового одягу, вартістю майже 21 тисячі гривень. Щоб приховати свій злочин, він влаштував пожежу всередині приміщення та тікав з місця події. Поліцейські під час обшуку вилучили вкрадені речі та затримали зловмисника, помістивши його під варту.

Фігуранту оголошено підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: крадіжка в умовах воєнного стану та умисне пошкодження майна шляхом підпалу. За ці злочини йому загрожує позбавлення волі до 10 років.

Нагадаємо, раніше судимий за крадіжку та грабіж, зловмисник увірвався до будинку де знаходилась 17-річна одеситка. Чоловік почав погоджувати дівчині ножем після чого заправ її телефон та втік.

Також поліцейські успішно затримали раніше судимого жителя Білгород-Дністровського району. Він проник до будинку односельчанки та викрав чотири мобільні телефони. 

Крім того, на Одещині житель Білгород-Дністровського району побив та пограбував свою колишню дружину зустрівшись із нею на вулиці. За такі дії чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися