Жителю Одеси, який підозрюється у вбивстві знайомого, обрано запобіжний захід: деталі

Слідство триває, поліцейські встановлюють всі обставини події

Одеситу, якого підозрюють у вбивстві знайомого під час новорічної ночі, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що під час святкування Нового року в момент сварки чоловік завдав потерпілому проникаюче поранення у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень постраждалий помер, а правопорушник зник.  Особа підозрюваного була встановлена та його було оголошено в розшук.

“За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Сьогодні, за клопотанням слідчих, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вбивства на Одещині

Нагадаємо, що житель Білгород-Дністровського району, який скоїв розбійний напад на односельчанку, зґвалтував її та намагався вбити, отримав обвинувальний вирок суду. Правопорушника засудили до позбавлення волі строком на десять років із конфіскацією майна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

“Коментарі” писали, що на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві жителя Подільського району. Ним виявився співмістянин убитого. Чоловіка розшукали в Одесі, куди він відразу втік. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що у справі щодо жахливого вбивства, яке трапилося минулого літа у Чорноморську, двох підозрюваних чоловіків направили до суду, аби вони відповідали за свої злочинні дії. Правоохоронці вважають, що один з них не лише здушив жінку, а й здійснив наругу над її тілом, а інший виявився спільником у приховуванні цього страшного злочину. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися