На Одещині правоохоронець організував схему незаконного перетину кордону

Зловмисникам за незаконне переправлення чоловіків загрожує 9 років ув’язнення

Після завершення досудового розслідування ДБР направило до суду обвинувальний акт щодо правоохоронця та його спільника, які відповідають за організацію незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон. Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Двоє фігурантів використовували соціальні мережі для пошуку "клієнтів". За суму 4,5 тисячі доларів США обіцяли здійснити безперешкодний перетин кордону в Одеській області поза прикордонними пунктами пропуску.

У жовтні 2023 року правоохоронці затримали обвинувачених, коли вони отримували оплату від двох замовників у сумі 9 тисяч доларів США.

Подільники обвинувачуються у порушенні статті 332 Кримінального Кодексу України, яка передбачає до 9 років позбавлення волі.

Правоохоронець був звільнений зі служби, а суд вирішив застосувати до нього запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави. Подільник перебуває під домашнім арештом.

Гучні справи ДБР

Детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця

ДБР завершило розслідування щодо трьох правоохоронців. Вони підозрюються в організації схеми хабарництва від наркоторговців. Незаконну схему призначення "відкупних" влаштували троє чинних та один колишній правоохоронець.

Державне бюро розслідувань розпочало розслідування інциденту, пов'язаного з насильницькими діями військових та правоохоронців під час вручення повістки чоловіку в Одесі. Дії ТЦК потрапили на відеозапис.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися