Анжеліка Терлюга здобула золото на міжнародному турнірі: шлях до успіху

Для одеської каратистки це вже 15 золото в кар’єрі

У Фукуоці, Японія, відбувся етап Прем'єр-ліги з карате, де брали участь українські спортсмени. Зокрема, непереможна одеситка Анжеліка Терлюга, здобула одну з золотих медалей в категорії до 55 кг.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

На шляху до золота Анжеліка здолала таких суперниць як, Ульміра Гуссенова з Казахстану (2:0) та ексчемпіонку Азійських ігор Ку Цуйпінь (5:0).У самому фіналі Анжеліка Терлюга продемонструвала виняткову витримку та впевненість, перемігши японку Шіорі Накамуру з рахунком 10:2.

Це вже 15-те "золото" в кар'єрі Анжеліки на рівні Прем'єр-ліги, що свідчить про її великий талант і професіоналізм. Крім того, на попередніх змаганнях турніру вона також здобула п'ять срібних та шість бронзових медалей, підтверджуючи свою стабільність та високий рівень майстерності.

picture

Нагадаємо, що відома каратистка Анжеліка Терлюга стала амбасадоркою EXPO 2030 ODESA. Вона буде представляти Україну у змаганні за проведення Всесвітньої виставки в Одесі. 

Також “Коментарі” писали, що Відбувся другий етап Прем’єр-ліги карате (Karate 1 Premier League) в місті Рабат, Марокко. Змагання зібрали понад 370 кращих каратистів з 56 країн світу.

Зазначимо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися