Золото для Одеси: Анжеліка Терлюга – переможниця міжнародного турніру Прем’єр-ліги

Це вже 19 фінал Прем'єр-ліги карате для одеської каратистки

Відбувся другий етап Прем’єр-ліги карате (Karate 1 Premier League) в місті Рабат, Марокко. Змагання зібрали понад 370 кращих каратистів з 56 країн світу.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Україну на турнірі представляла команда з 20 атлетів, серед яких і одеситка Анжеліка Терлюга. Одеська спортсменка успішно пройшла всі етапи змагань і вийшла до фіналу Прем’єр-ліги вже 19-й раз за кар’єру.

У двобої проти віцечемпіонки світу 2021 року Трініті Аллен зі США Анжеліка здобула свою 14-ту перемогу з рахунком 2:1. Єдиний бал усім своїм суперницям у Рабаті одеситка подарувала лише на останній секунді фіналу.

Здобутки одеських спортсменів 


“Коментарі” писали, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1. 


Нагадаємо, що одеська спортсменка стала срібною призеркою чемпіонату України з синхронного плавання. Змагання проводилися з метою формування національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів.


Також “Коментарі” писали, що одесити закінчили сезон на “мажорній ноті”, здолавши у Києві команду "Дніпро" з рахунком 82:78. Матч був дуже напруженим, проте одесити лідирували більшу частину ігрового часу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися