Одеситів, які постраждали внаслідок ракетних атак, виписали з лікарні

Наразі вони продовжать лікування вдома

Постраждалих від ракетних обстрілів Одеси, виписали з лікарні. Про це повідомили в Одеській міській раді. Наразі пацієнти продовжать лікування вдома. На щастя, їх життю та здоров’ю більше нічого не загрожує. Зазначимо, що в лікарні залишилась тільки дитина з Тернополя, яка травмувалася внаслідок ворожої атаки 23 липня. Лікарі запевнили, що стан постраждалого поліпшується кожного дня. 

Крім того, в мерії повідомили, що постраждалим виплачується матеріальна допомога. Постраждалим у тяжкому стані – 100-70 тис. грн, у середньому стані – 50 тис. грн.

Нагадаємо, що наразі збитки від руйнувань ще підраховуються. Попередньо мова йде про мільйони доларів - бо це портова інфраструктура, зерно, і неоцінимі пам’ятки архітектури. Вже ведеться робота з заміни вікон. Про це повідомив Олег Кіпер.

“Коментарі” писали, що у список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО внесено не одеські будівлі, а містобудівне планувальне рішення усього центру. Про це повідомив в.о. заступника міського голови Олег Бриндак.

Раніше “Коментарі” писали, що сьогодні вночі Одеська область опинилася під обстрілом безпілотників "Shahed-136", які були запущені з Азовського моря через Чорне. Атака, яка була спрямована на південні райони області з очевидною метою — об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону. Про це повідомляє ОК “Південь”.

Нагадаємо, що також нещодавно вночі, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області. 

“Коментарі” також писали, що під час атаки дронів-камікадзе росіян на Ренійський порт постраждало румунське судно. Румунське судно зазнало незначних пошкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися